Diensten

Flex expertise

Door de uitgebreide kennis van en ervaring in de flexbranche, biedt Smart u het juiste advies bij flex-vraagstukken.

U kunt hierbij denken aan advies bij de inhuur en inkoop van flexibel personeel. Maar ook voor ondersteuning bij het professionaliseren van uw uitzend- of ZZP-bemiddelingsbureau bent u bij Smart aan het juiste adres.

Interim Management

Smart zorgt voor een interim-manager die maakt dat uw mensen er weer zin in krijgen!

Bij tijdelijke uitval van bestaand management, plotselinge groei of de noodzaak tot het doorvoeren van een innovatieve ontwikkeling: de inzet van Smart zorgt ervoor, dat bedrijfsprocessen doorgaan of verbeteren en medewerkers zich daar met enthousiasme voor inzetten.

Projectmanagement

Bij het uitbesteden van projecten zorgt Smart ervoor, dat doelstellingen binnen de door u gewenste doorlooptijden ook daadwerkelijk worden gerealiseerd.

U kunt hierbij denken aan projecten op het gebied van human resources (werving- en selectieprojecten, outplacementprojecten, etc.), facilitaire projecten (verbetering van de inkoop, kwaliteitsprojecten, etc.) of administratieve projecten (verbetering van administratieve processen, implementatie van ICT-projecten, etc.).

Trainingen

Smart is gespecialiseerd in kennistrainingen in de flexbranche. Maar ook voor trainingen op het gebied van klantgericht werken, acquisitie, persoonlijke effectiviteit, gesprekstechnieken en succesvolle schriftelijke communicatie is Smart inzetbaar.

Coaching

Door middel van coaching begeleidt Smart medewerkers in hun ontwikkelingsproces. Inzicht in eigen vaardigheden en het nemen van de eigen verantwoordelijkheid staan hierbij centraal.

Bewustwording hiervan leidt tot het maken van bewuste keuzes die de medewerker en dus de organisatie ten goede zullen komen.

Advies

U kunt hierbij denken aan een analyse van bedrijfsprocessen teneinde een efficiencyslag te slaan. Of hulp bij het opzetten van een acquisitieplan. Maar u kunt Smart ook inzetten bij personeelsvraagstukken, zoals het terugdringen van ziekteverzuim, het invoeren van competentiemanagement, het verbeteren van functioneringsgesprekken en selectieondersteuning.

Management, advies, coaching én training

Uw organisatie is gebaat bij goed functionerende medewerkers en efficiënt verlopende bedrijfsprocessen. Door een tijdelijke uitval of plotselinge groei kunt u behoefte hebben aan tijdelijke (management)versterking. Of behoefte aan een kwaliteitsverbetering van medewerkers door middel van coaching of training. Smart geeft hier concrete invulling aan. Met een juiste balans tussen resultaat- en mensgerichtheid zorgt Smart voor continuering en/of verbetering van het functioneren van de medewerkers en dus de organisatie. Nuchter, praktisch en concreet!

Het te behalen resultaat staat centraal

Voordat Smart van start gaat, wordt eerst geformuleerd welk resultaat gerealiseerd dient te worden. In de opdrachtformulering worden zowel de werkzaamheden beschreven, als de gewenste outputcriteria. Door dit concreet te maken, weet u immers of Smart de gewenste bijdrage heeft geleverd.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over wat Smart voor u kan betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact op.